Meidenshoot

Meidenshoot – kinderfeestje

Er zijn verschillende meiden/vriendinnenshoots. In de vorm van een kinderfeestje of gewoon leuk met vriendinnen.

Ik heb een gigadoos verkleedkleding, schoenen en accessoires of maar het kan ook gewoon in je eigen kleding.

 

Alles kan en mag . . . (bijna alles dan. . .)

Mijn taak is om jullie zo mooi, gek en leuk mogelijk op de foto te krijgen. That’s my job . . .

Jullie taak? Gewoon jezelf zijn . . . of juist niet ???

 

YOU’RE BEAUTIFUL – JUST BE YOURSELF!

 

Als je kiest voor een meidenshoot of kinderfeestje dan krijgen jullie een aparte webpagina waar de leukste foto’s opkomen. Ongeveer 5 per persoon. 1 Foto hiervan is in afdrukbestand te downloaden, de rest ook maar deze zijn alleen geschikt voor mobile devices, oftewel; tablet, telefoons etc.

Maar anders is ook mogelijk, vraag gewoon even naar de opties door middel van het contactformulier in te vullen. Ik geef je dan zo snel mogelijk een passend antwoord.

De webpagina is afgeschermd door middel van een wachtwoord met inlog. Deze pagina is dus alleen te openen voor degene die jullie inlogcodes heeft.

Het enige wat ik gebruik is een compilatiefoto van jullie die ik gebruik voor mijn website en social media. De rest is nogmaals afgeschermd en alleen voor jullie beschikbaar.

 


Log hier in

Ben je al ingelogd? Klik dan op de foto van jouw shoot. Als je niet bent ingelogd en je klikt op de foto onderstaand dan kom je op de desbetreffende pagina, hier staat dat er iets incorrect is en je met mij contact op moet nemen. Dit hoeft niet, klik in het menu op ‘member-login’ dan kom je op de juiste inlogpagina. Vul hier jouw gegevens in.  Mocht er toch iets mis gegaan zijn, laat het mij dan weten!

 kinderfeestje Anne

Miriam van Leeuwen Fotografie Houten _ meidenshoot_fotograaf

meidenfotoshoot Julia

 

 

 

 

 

 

 

Miriam van Leeuwen Fotografie Houten Fotograaf _ Meidenshoot

Meidenshoot Indy

×