Walk & Talk 2018

Walk&Talk Utrecht4Business - Miriam van Leeuwen Fotografie Portret evenement Fotograaf Houten 109 (1)

Walk & Talk 2018

klik hier voor de foto’s

Afgelopen woensdag heeft Utrecht4Business samen met OCMN de eerste Walk&Talk georganiseerd voor ondernemers. Het was weer gezellig, as ever. 

Bij Bar Beton CS hebben we verzameld waarna we richting de beroemde Bakkerstraat vertrokken met als overheerlijke stop in de Croquetten Boutique Utrecht. Aanradertje als je van overheerlijke ambachtelijke duurzame kroketten houdt. In alle soorten die jezelf niet zou verzinnen. Nogmaals, het proberen waard als je in de stad bent. 

Vervolgens togen we met de hele groep naar het Domplein waar verschillende rondleidingen gevolgd konden worden. Bijvoorbeeld rondleiding door de Domkerk en door de Domtoren door deze te beklimmen. Ik koos voor het laatste en ik moet zeggen de klim naar boven zonder lift of roltrap 🙁 viel niet tegen maar trek niet zoals ik gladde laarzen aan mocht je dit ook willen doen. Met camera in mijn hand en gladde zolen vond ik de klim best spannend. Natuurlijk was ik naar boven gehuppeld als ik andere schoenen aan had gehad :).

Ergens had Ik verwacht dat het boven koud en winderig zou zijn maar alles behalve dat, de domtoren zelf houdt de wind tegen en het uitzicht was werkelijk fantastisch. Nu hebben wij ook wel heel veel geluk gehad met het weer en zagen we de zon ondergaan boven het Windmolenpark in zee – Rotterdam – Den Haag ondergaan!! Bizar!

Na een nog spannendere afdaling (zolen en camera he) kregen we beneden Gluhwein en/of een andere verfrissing. Ik koos voor de . . . Gluhwein want die had ik wel even nodig. 

De groep werd hierna wederom opgesplitst en zijn we met een gezellig groepje Walk&Talkers bij Jonkheer De Ram Utrecht beland. Heerlijke en gezellige borrel genoten en ook Jonkheer de Ram Utrecht (t.o. Orlof) was een aanrader!

 Lisette Goes van Style en Imago  nam de dames en twee hele stoere meneren mee naar kledingwinkel Cocon om ons n.a.v. onze teint een kleine uitleg te geven hoe te kleden en misschien nog belangrijker in welke kleuren waarna er ook geshopt kon worden. Cocon had de prosecco klaar staan en een superleuke goodiebag met een mooie sjaal. Kan niet anders zeggen. 

Als afsluiter terug naar Bar Beton CS waar voor de eindejaarsborrel. Ik vond het gezellig en geslaagd en ik denk dat ik mede iedereen spreek. 

Bedankt allen voor een leuke middag en avond!

klik hier voor de foto’s

Groetjes , Miriam