De Slinger Utrecht – Buiten, het nieuwe Binnen

Buiten, het nieuwe Binnen 

Afgelopen dinsdagmiddag was het weer tijd voor het 3e event van De Slinger Utrecht.

Ditmaal in de Botanische Tuinen op de Uithof in Utrecht.

Thema? Betrokken Vastgoed in Utrecht met zeer inspirerende lezingen over hoe het bedrijfsleven zijn eigen werkcultuur om zeep heeft gebracht en hoe dit om te keren naar een gezond werkklimaat.

Een gezond werkklimaat houdt de geest gezond, leidt tot een inspirerende en creatieve geest, een gezonde leefstijl, minder psychische aandoeningen, minder ziekteverzuim en ga zo maar door. Heel veel verschillende factoren en meerdere partijen in het bedrijfsleven moeten hiertoe leiden. Ik heb het dan over de cultuur binnen het bedrijf, de werkomgeving, luchtkwaliteit en natuurlijk het pand waarin het bedrijf gevestigd is. Over elk facet was een inspirerende spreker aan het woord die tot een discussie leidde. 

De sprekers waar ik steeds zo lovend over ben zijn:

Karima Benali heeft dit event georganiseerd en wat is zij een inspirerende vrouw! Kijk even op haar website voor workshops, winkel en heel veel inspiratie. Karima hoeft in ieder geval zich geen zorgen te maken over haar workspace, zij zit in het hart van de Botanische Tuinen, in de kas. Echt een bezoekje waard.

Dit event heeft ongetwijfeld weer menigeen aan het denken gezet wat wij al die tijd onszelf hebben aangedaan door onszelf op te sluiten en hiermee te “vergiftigen” op verschillende manieren. 

Ook interesse om een keer een event van de Slinger Utrecht bij te komen, houdt dan hun website in de gaten www.deslingerutrecht.nl en misschien ontmoeten wij elkaar daar ook!