1000ste Gezonde School in Utrecht: hiep hiep hoera!

 

1000ste Vignet Gezonde School uitgereikt aan de Openbare Basisschool Overvecht Utrecht!

Vandaag was ik bij de uitreiking van het Vignet Gezonde School op de Openbare Basisisschool Overvecht in Utrecht.

Wat een leuk sportief feestje was dit voor de kids van de OBO! Anko van Hoepen, vice voorzitter van de PO-Raad reikte onder toezicht van zo’n 100 leerlingen, het vignet uit aan Nelle Brouwer, directielid van de school. 

Na het “officiële” gedeelte waarbij meerdere kinderen, de sportcoaches, certificaten uitgereikt hebben gekregen was het tijd voor het sportfeestje. Ondermeer touwtjespringen, onder profi-begeleiding. Moet zeggen ze kunnen zelf aardig goed springen! Ik doe het ze niet na . . .:) Lees hier het nieuwsbericht van de gezonde school.nl