Miriam van Leeuwen Fotografie supports Dance4Life

Miriam van Leeuwen Fotografie supports Dance4Life

Afgelopen december werd ik gebeld door Patrick van Buuren met de vraag of ik Dance4Life wilde steunen, niet met een donatie maar door middel van mijn werk. Fotografie. Patrick zat samen met o.a. Xander de Buisonjé 2 dagen in de situation room  opgesloten om zoveel mogelijk goede mensen bereid te vinden om Dance4Life te ondersteunen met hun kwaliteiten. Natuurlijk zei ik “Ja, ik wil”. 

Vanmorgen heb ik samen met Annelon (Visual Designer van Dance4Life) mijn eerste opdracht voor hen doorgesproken.

Op dit moment zijn er 9 jonge trainers van over de gehele wereld in Nederland om workshops te volgen om hun werk als trainers zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Deze mensen moeten op de foto voor op de trainerswebsite van Dance4Life. Een superleuke opdracht die ik mag gaan uitvoeren.

Donderdag a.s. is het zover, dan reis ik af naar Purmer (omgeving Amsterdam) om deze inspirerende en motiverende jongeren te fotograferen. Wish me luck!

Keep you posted!

 

DANCE 4 LIFE _ miriam van leeuwen fotografie fotograaf houten