14 november 2017 – de jaarlijkse Utrechtse Ondernemersdag

14 november 2017 – de jaarlijkse Utrechtse Ondernemersdag

Georganiseerd door Karen Jansen van Utrecht 4Business / Leaders 4Business. Hosting door Mari Carmen Oudendijk (bekend van vele sportprogramma’s en RTV Utrecht) en mede eigenaar van Leaders 4Business. Gastspreker van de dag was Frits Wester, politiek verslaggever. Hij gaf ons een inkijkje in de keuken van Politiek Den Haag. Het bekende vragenrondje onder leiding van Mari Carmen ontbrak natuurlijk niet.

Na Frits was er tijd om kennis te maken met andere geïnteresseerde, het bekende netwerken. Niet iedereen komt daar om te netwerken, de gezelligheid doet ook veel! Vele bekenden uit het Utrechtse en omgeving!

De locatie was dit jaar ook weer een super locatie. Mooi licht, mooie ruimtes en mooi ingericht met leunstoelen en al. Waar? Jeroen van der Hek van Bar Beton heeft zijn schitterende locatie op Rijnsweerd te Utrecht ter beschikking gesteld voor dit evenement. Zeker de moeite waard om daar eens lekker te lunchen, vergaderen, bij te kletsen, evenementen en nog veel meer . . .

 

klik hier voor de foto’s

 

miriam van leeuwen fotografie houten _fotograaf_Utrechtse Ondernemersdag 2017