Frietentoernooi HC Houten foto’s staan online!

Frietentoernooi HC Houten foto’s staan online!

Afgelopen zondag was het zover! Het Frietentoernooi HC Houten ging van start.

Circa 30 teams hadden zich aangemeld en hebben een supertoernooi mogen beleven. Het was ontzettend goed geregeld en mede daardoor natuurlijk erg gezellig.

Frietentoernooi HC Houten 2017 _ Miriam van Leeuwen Fotografie HoutenZonder de gigantische inzet van Wendy van Buuren, Bas Leenders, Elles Sebregts, Monique ter Brinke en de Runnermeiden heeft deze dag nooit zo goed kunnen verlopen want ze hebben vlak voor aanvang nogal wat voor hen kiezen gekregen. Een team meldde zich op het allerlaatste moment af, resultaat een planning die niet meer klopt . . . . maar door nachtwerk te verzetten is het goed gekomen met als resultaat een geweldig toernooi voor iedereen.

Binnen in het clubhuis was het echt een feestje met DJ Tijmen van der Valk (tijmen@vandervalkmail.nl) Er werd gegeten, gedronken en er werd heel stiekem gedanst. Als ik de dag mag omschrijven met 1 woord dan is dit woord “Feestje”!

Hc Houten zou Hc Houten niet zijn als ze niet 2 bekende hockeyers zouden uitnodigen om met de kinderen op de foto te gaan en een partijtjes met ze te spelen. Dit keer was het de beurt aan Jaap Stockmann en Eva de Goede. Twee oud internationals die zich vele jaren hebben ingezet voor ons Oranje heren en dames hockeyteam! Trots dat ze bij ons waren en wat waren ze leuk!

Gedurende de dag heb ik op veld 6 (het kleine oefenveldje) teamfoto’s gemaakt van elk team dat rondliep. Ook weer strak gepland door de organisatie. Bijna elk team kwam netjes op de afgesproken tijd, top!

De teamfoto’s zijn hier te bekijken en de foto’s kan je opslaan en afdrukken.

Frietentoernooi HC Houten 2017 _ Miriam van Leeuwen Fotografie Houten 147Veel plezier!

Groetjes, Miriam