Meidenshoot Indy

Meidenshoot van Indy

Begin deze maand was de Meidenshoot van Indy. Indy is de jongste dochter van Myra en Ron Verweij. Wie kent hem niet?? Ongetwijfeld is hij al bij jullie thuis geweest om fietsen te repareren. Onze geschiedenis gaat alweer 15 jaar terug 🙂

Onze oudste dochters waren vriendinnen van de peuterspeelschool in Nieuwegein waar wij toentertijd nog woonden. Ongeveer 14 jaar geleden heb ik samen met een vriendin van de fotografie opleiding hun bruiloft mogen fotograferen. Ik denk dat Myra en Ron ons 3e of 4e bruidspaar was. En nu . . . zoveel jaar later heb ik de meidenshoot gefotografeerd van Indy & Friends. Superleuke meiden op een gave locatie.

Het skatepark in Nieuwegein in de Doorslag. Een reis door de tijd voor mij . . . ik was in dit gedeelte van Nieuwegein al heel lang niet meer geweest. Ik reed door Park Oudegein waar ik vroeger buitengym had, coopertesten liep, op de fiets zat op weg naar Vianen of op weg naar vrienden in Nieuwegein Zuid, langs mijn oude middelbare school . . . een grote memory lane …

Stiekem werd ik er heel blij van want ik heb een superleuke middelbare schooltijd gehad. Dat is 1 ding wat zeker is . . .

Maar back to Indy!

Op de dag van de shoot was het erg warm en broeierig maar in het park viel de warmte gelukkig mee. We hebben een hele leuke shoot gehad, gave foto’s gemaakt van de meiden waar ze zeker trots op mogen zijn! Top gedaan meiden en  .  . . . Ron . . . bedankt! Ik heb nog nooit zo’n goede assistent gehad!!

 

Miriam van Leeuwen fotografie houten fotograaf - meidenshoot - portret

Ga naar de foto’s