De Ridder Clinics – Floris de Ridder

De Ridder Clinics – Floris de Ridder

Afgelopen 28 mei was het zover, Closing Party op HC Houten!

Aangezien ik sinds een paar maanden in de Feesciescommissie zit bij Hc Houten ligt het erg voor de hand dat ik er rondloop met een camera. Maar er is ook nogal wat vast te leggen. Want niemand minder dan Floris de Ridder kwam bij ons een clinic geven. Super dat hij er was! Vlak ervoor is hij samen met zijn team gehuldigd in het FCUtrecht stadion. Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat ze landskampioen zijn geworden op het allerlaatste moment in de slotfase van de competitie. Hulde voor Kampong! En wat gaaf dat Floris een clinic kwam geven aan de jeugd van Hc Houten.

Nadat ons heren 1 team had gewonnen van Shinty barstte het feest los op de club. Gerard Palts en Patrick Karssen zweepte de boel lekker op met hun meezing inhalers. De overheerlijk pizza’s kwamen van La Lotta. Het duurde wat lang maar ze waren wel super lekker!

Tot het volgende Feescie!

 

Heeft jouw zoon of dochter meegedaan aan de clinic? Klik dan hier om naar de foto’s van de clinic te gaan . . .