Meiden Fotoshoot

Meiden Fotoshoot Julia!

Vorige week donderdag de meiden Fotoshoot gehad van Julia.
13 Meiden!
Meer dan 1000 mooie foto’s om uit te selecteren!!

Het was een karweitje maar ik heb voor iedereen 8 mooie foto’s geselecteerd die ze kunnen downloaden als herinnering. Volgens de geruchten was iedereen er blij mee.

Het leuke van het verhaal is eigenlijk dat ik Julia al 3 jaar geleden voor mijn lens heb gehad (ik herkende haar zelfs nog en wist ook nog welke foto’s van haar waren) van een eerder fotofeestje van een vriendinnetje. Hierna heeft ze nog een keer een fotofeestje gehad bij iemand anders met een andere fotograaf maar ze wilde voor haar eigen feestje Mij! Hoe leuk is dat!

Meiden, super bedankt!

Ik hoop jullie nog eens terug te zien!

Liefs Miriam

Miriam van Leeuwen Fotografie Houten_fotograaf_meidenshoot